SERVICII

Studii de fezabilitate si audit

Proiectare

Fabricatie

Montaj

Punere in functiune

Mentenanta

Competente


HVAC Electric Integrare Roboti Proces Industrial Mecanic E-House Curenti Slabi

Mecanic

Proiectam arhitectura si montam structura cladirilor civile si industriale. Integram echipamente industriale statice si dinamice. Asamblam linii industriale, montam si punem in functiune instalatii tehnologice, echipamente de proces sau instalatii pentru utilitati. 

Furnizam solutii complete pentru instalatii de tevi de proces sau tevi de utilitati (proiectare, fabricare, instalare, punere in functiune si mentenanta).

Segmente de piata

Industrie: Ciment si materiale de constructii, Automotive, Siderurgie, Aluminiu, Chimie&Petrochimie, Sticla

Electric

Livram cele mai bune solutii tehnice in domeniul instalatiilor electrice de joasa si medie tensiune pentru proiecte industriale si civile: statii de transformare, instalatii de forta, de distributie, sisteme de back-up (generatoare, UPS), iluminat, actionari electrice.

Dezvoltam, proiectam si instalam orice tip de instalatii electrice noi, asiguram mentenanata si propunem optimizari pentru instalatiile existente.

Proces industrial si automatizari

Concepem si integram solutii complete de automatizare pentru controlul si monitorizarea proceselor de productie industriala. Automatizam procesele de productie adaptate tuturor tipurilor de industrii, folosind cele mai avansate sisteme de control al procesului sau solutii SCADA disponibile.

Oferim clientilor nostri solutii tehnice fiabile si scalabile prin dezvoltare de software, proiectare hardware pentru procese, retele de comunicatie industriala, procese de configurare pentru instrumentatie.

Curenti slabi

Detinem expertiza si competentele necesare pentru proiectarea si integrarea sistemelor de securitate si avertizare: anti-efractie, de  control acces, televiziune cu circuit inchis, instalatii de transmisie de voce-date, interfonie si video-interfonie, sonorizare, detectie, avertizare si stingere de incendii.

Propunem clientilor nostri procese de configurare independenta sau integrarea acestor sisteme in solutii BMS (Building Management System).

HVAC

Proiectam si instalam sisteme de ventilatie, de incalzire sau de aer conditionat performant, adaptate nevoilor de productie, de depozitare sau de confort.

Calculam, dimensionam si punem in functiune echipamente HVAC optime, oferind solutii moderne pentru clientii din diverse segmente de piata.

Partener oficial, integrator şi distribuitor al

Integrare sisteme robotice

Oferim proiecte la cheie, pornind de la studii de fezabilitate, prototipizare, proiectare si instalare (mecanica si electrica) pana la programare, punere in functiune si mentenanta.

Propunem sisteme robotice industriale de ultima generație ce asigura competitivitatea și modernizează fabricile cu procese industriale automatizate mai eficiente.

Segmente de piata

Industrie: Automotive, Electronica, Alimentara, Plastica, Textila, Farmaceutica, Sticla

SEGMENTE DE PIATA

Industrie

InfrastructurA
clAdiri

Infrastructura transport

Energie

Industrie

Suntem lideri recunoscuti intr-o gama larga de sectoare din piata industriala, de la productia de ciment si materiale de constructii la industria siderurgica si metalurgica, de la industria auto la industria de petrol si gaze, inclusiv in sectoarele bunurilor de larg consum si agro-alimentar.

Ne urmam clientii indiferent unde au nevoie de noi, local sau international si le oferim servicii complete de studii de fezabilitate, proiectare, inginerie, instalare, puneri in functiune si mentenanta.

Furnizam servicii ce fac ca trecerea de la industria traditionala la industria moderna si conectata 4.0 sa devina o realitate. Prin integrarea de roboti industriali sau roboti colaborativi, servicii de mentenanta predictiva, integrarea de obiecte conectate (IoT), oferim solutii tehnice care optimizeaza eficienta si productivitatea, imbunatatind in acelasi timp conditiile de munca ale operatorilor.

Infrastructura cladiri

Oferim serviciile noastre integrate ca antreprenor general sau divizate pe loturi tehnice, suntem o prezenta constanta si foarte apreciata pe piata de parcuri logistice, cladiri si facilitati industriale, spitale, cladiri de birouri si centre comerciale.

Proiectam si integram instalatii de medie si joasa tensiune, curenti slabi, sisteme pentru climatizare, instalatii de detectie si protectie la incendiu, sisteme de BMS.

Folosim noile tehnologii (scanare 3D si BIM) pentru proiectarea tuturor sistemelor de instalatii dintr-o cladire, avand ca rezultat direct o mai buna eficientizare in derularea proiectelor.

Infrastructura transport

Fie ca este vorba despre sisteme de alimentare cu energie electrica (substatii si catenara), sisteme de semnalizare, automatizarea si managementul traficului, telecomunicatii, iluminat sau instalatii interioare, avem un rol activ in proiectele de infrastructura de transport: cai ferate, metrou, transport suprateran.

Experienta dobandita si capacitatea de a oferi proiecte la cheie ne pozitioneaza ca lider pe acest segment de piata.

Energie

Suntem un partener de dezvoltare a acestui segment de piata, detinem experienta si competentele necesare pentru a asigura cel mai ridicat nivel de calitate in toate etapele unui proiect, de la proiectare si instalare, la punerea in functiune si mentenanta pentru toate tipurile de energie: conventionala (termo, petrol si gaze), nucleara si regenerabila (hidro, solara, eoliana).

MANAGEMENTUL PROIECTELOR

Pe baza unui know-how industrial construit in decenii, IMSAT  a definit o metodologie de lucru comuna tuturor managerilor nostri de proiect. Aceasta metodologie, dezvoltata in conformitate cu standardele internationale in project management, ne permite sa optimizam aspectele operationale si sa oferim un portofoliu unic, dar foarte divers de servicii pentru fiecare dintre clientii nostri.  Monitorizarea atenta a proiectului asigura ca fiecare etapa din acesta, de la planificare si pregatirea instrumentelor de lucru pana dincolo de punerea in functiune, este realizata in parametrii promisi si la termenele definite in graficul de proiect.

PROIECTELE NOASTRE

Know-how-ul nostru in imagini

portofoliu