Politica Sistemului de Management Integrat

 

IMSAT s-a angajat sa-si imbunatateasca in continuu performanta in afaceri, respectand in cadrul operatiunilor sale principiile dezvoltarii durabile si responsabilitatii sociale, precum si cele referitoare la sanatatea angajatilor, calitatea produselor si serviciilor oferite.

In acest sens, aplicam standarde inalte de sanatate, siguranta, calitate si mediu in toate activitatile. Prin Politica IMSAT, ne obligam sa respectam toate reglementarile legale, sa devenim tot mai buni in domeniile in care activam si sa oferim cel mai inalt nivel de performanta clientilor, autoritatilor si partilor interesate.

*click pe logo pentru vizualizare cerificate ISO

Zero Accidente

prioritatea noastra absoluta

 

Securitatea este valoarea noastra de baza si integrata pe deplin in activitatea operationala.

Ne-am angajat sa atingem obiectivul ‘’Zero Accidente’’ si initiem permanent actiuni cu angajatii nostri pentru a ne asigura ca acesta ramane prioritatea noastra absoluta.

Pentru IMSAT, anticiparea riscurilor se face prin implementarea mijloacelor specifice și adaptate proiectului in cauza, precum si prin campanii de prevenire si instiintare.

Politica noastra de securitate este coordonata de un departament dedicat acestei sarcini si implementata de responsabilii SSM din toate santierele pe care ne desfasuram activitatea.

Conformitate

IMSAT  sustine constant prin practicile sale de guvernare interna valorile onestitatii, integritatii, gestionarii riscurilor si loialitatii.

Principalele axe ale regulilor de conduita sunt:

  • Respectarea drepturilor angajatilor
  • Respectarea reglementarilor privind concurenta
  • Respectarea legilor privind corupția
  • Prevenirea conflictelor de interese
  • Respect pentru mediu, siguranta muncii și calitate

IMSAT  dispune de un set de reglementari privind conformitatea si de un dispozitiv de alerta prin care pot fi semnalate, de catre angajati sau colaboratorii externi, situatiile identificate ca potentiale abateri de la aceste reglementari. Alertele pot fi transmite la coordonatele urmatoare:

Telefon:   +40 21 316 66 00
E-mail:    compliance@imsat.ro

autorizarea activiTATILOR pentru domeniile reglementate la nivel national

 

Compania noastra este monitorizata periodic de organismele acreditate care ne-au acordat certificarile si care realizeaza evaluari periodice, procese care asigura si garanteaza indeplinirea constantă a conditiilor asociate.

Autorizatiile si certificarile pe care le-am obtinut atesta implicarea noastra in domeniul ingineriei, garanteaza calitatea serviciilor prestate si demonstreaza grija noastra atat fata de client, cat si de mediul inconjurator.

Alegerea celor mai potrivite solutii si furnizarea de servicii la cel mai ridicat nivel sunt confirmate de obtinerea de certificari si autorizatii din partea producatorilor si autoritatilor.

 

ANR