INSTIINTARE JURIDICA

Acest site web este destinat unui serviciu pentru vizitatorii sai; scopul său este de a furniza informații referitoare la IMSAT Groupe SNEF.

Utilizatorul poate folosi uneori acest site pentru a contacta compania.

Utilizatorul care vizitează aceste pagini web recunoaste ca a citit avizele legale detaliate mai jos si se angajeaza să le respecte.

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

IMSAT SA se straduieste să depuna toate eforturile rezonabile pentru a asigura respectarea legilor si reglementarilor aplicabile protectiei datelor cu caracter personal si protectiei impotriva incalcarilor potentiale de confidentialitate.

Puteti furniza informatii personale prin diferite forme sau metode. Aceste informatii sunt destinate numai IMSAT SA. Aceste informatii sunt pastrate numai pentru timpul necesar procesarii informatiilor mentionate.

IMSAT SA poate utiliza date de conectare a site-ului web si alte metode de colectare a datelor, cum ar fi cookie-uri, applet-uri Java, Active X …, in scopuri statistice, in principal in ceea ce priveste traficul de site-uri. Utilizatorul are optiunea de a dezactiva si de a renunta la aceste procese de colectare a datelor. Pentru a face acest lucru, utilizatorul trebuie să se refere la manualul de utilizare al browserului sau de Internet (Explorer, Mozilla …) si / sau sa contacteze Furnizorul de servicii Internet (ISP).

IDENTIFICARE

Acest site web este publicat si gazduit de IMSAT SA, o societate pe actiuni cu un capital social de 16.404.500 RON, cu sediul central situat in Bd. Iuliu Maniu nr. 7, Corp B, Etaj 3, Sector 6, Bucuresti, Romania, inregistrat la Registrul Comertului cu J40/1015/1991 si CUI RO 1571536, reprezentat de Directorul General, Dna. Ligia Ionescu.

Telefon: +4021 316 66 00

Fax: +4021 312 17 50

Administratorul site-ului: Marius Doru

Contact: imsat.group@imsat.ro

 

text in the module Advanced settings.