Ştefan VARFALVI

Ştefan VARFALVI

Preşedinte-Director General al IMSAT SA

Împreună, pentru viitor

Dezvoltarea pe care IMSAT SA a cunoscut-o în ultimii ani prin diversificarea domeniilor de activitate şi prin creşterea cifrei de afaceri, a făcut să ajungem în primele locuri (chiar pe primul loc în unele domenii) între firmele de pe segmentele de piaţă pe care activăm.

Saltul de la o cifră de afaceri de 9 milioane USD in 1997 la cele 50 milioane EURO din 2012 şi păstrarea de parteneriate cu clienţii noştri ne mobilizează pentru oferirea de servicii şi produse la nivelul tehnologic cel mai ridicat.

Această dezvoltare a fost posibilă şi prin creşterea numărului angajaţilor la 1100 în acest moment, dar şi prin creşterea pregătirii acestora prin includerea lor in diferite programe de pregătire profesională.

Întrucât suntem convinşi că valoarea unei firme este dată de valoarea angajaţilor săi, IMSAT SA a continuat programele de training ale personalului său, pentru a atinge obiectivele de furnizare de servicii şi produse la nivelul de calitate cerut de clienţi.

De asemenea, continuăm şi investiţiile în utilaje pentru a avea dotările cele mai moderne în execuţia lucrărilor în care suntem implicaţi.

Apropierea noastră de grupul francez SNEF a dus la un parteneriat pe termen lung, concretizat prin participarea SNEF la 51% din capitalul social al IMSAT incepând cu 2007.

Consider că aceasta apartenenţă la un grup internaţional puternic este începutul unei noi experienţe benefice pentru IMSAT.

Cele doua companii vor valorifica experienţa dobandită pe piaţa românească şi internaţională, iar prin complementaritatea activităţilor noastre vom deveni şi mai puternici; prin deschiderea internaţionala a SNEF, IMSAT are oportunitatea unei extinderi a pieţei internaţionale acoperite şi diversificarea protofoliului de clienţi.

Utilizarea metodelor de management şi programelor performante de planificarea resurselor (ERP) implementate împreună cu SNEF va permite creşterea organică a IMSAT pentru a putea concura cu firmele puternice existente pe pieţele pe care suntem prezenţi şi pentru a asigura un viitor la care cu toţii ţinem foarte mult.

Ştefan VARFALVI